Do you want to live a happier， less stressful(有压力的)life? Try laughing for no reason at all. That‘s how thousands of people start their day at Laughter Clubs around the world--and many doctors now think that having a good laugh might be one of the best ways to stay healthy.
The first Laughter Club was started in Mumbai， India， in 1995 by Dr. Madan Kataria. “Young children laugh about 300 times a day. Adults laugh between 7 and 15 times a day.” says Dr. Kataria. “Everyone’s naturally good at laughing--it‘s the universal language. We want people to feel happy with their lives.” There are now more than 500 Laughter Clubs in India and over 1，300 worldwide.
Many doctors are also interested in the effects(效果)of laughter on our health. According to a 5-year study at the UCLA School of Medicine in California， with laughing there is less stress in the body. Laughter improves our health against illness by about 40%.
So， what happens at a Laughter Club? I went along to my nearest club in South London to find out. I was quite nervous at the beginning of the class， to be honest--I wasn’t interested in laughing with a group of strangers， and I was worried about looking stupid. Our laughter teacher told us to clap our hands and say “ho ho ho， ha ha ha，” while looking at each other. However， our bodies can‘t tell the difference between fake laughter and real laughter. So they still produce the same healthy effects.
Surprisingly， it works! After ten minutes everybody in the room was laughing for real--and some people just couldn’t stop! At the end of the class I was surprised by how relaxed and comfortable I felt. So if you‘re under stress， then start laughing. You might be very pleased with the results!
36. In which country was the first Laughter Club started?
A. Britain. B. America. C. Australia. D. India.
37. How did the writer feel at the beginning of the class?
A. Surprised. B. Pleased. C. Nervous. D. Stressful.
38. How often does a young child laugh?
A. 300 times a day.
B. 150 times a day.
C. 7-15 times a day.
D. It doesn’t tell us.
39. When did the people in the club begin to laugh for real?
A. After a few minutes
B. After a few hours.
C. After a few seconds.
D. After a few days
40. Which of the following is true according to the passage?
A. Fake laughter and real laughter are both good for health.
B. 40 % of the people in Laughter Clubs are good friends.
C. Adults laugh more often than children in a day.
D. Laughing is the best way to prevent illness.
37.C，该题是一道事实细节题，根据文章第四段第二行‘I was quite nervous at the beginning of the class’，可知答案
38.A，该题是一道事实细节题，根据文章第二段第二行‘Young children laugh about 300 times a day’，可知答案
39.A，该题是一道事实细节题，根据文章最后一段第一行‘After ten minutes everybody in the room was laughing for real’，可知答案
40.A，该题是一道判断正误题。根据文章第四段最后一句话‘So they still produce the same healthy effects’，可知答案